ROWENTA grelnik SO6511F2 Instant Comfort

Grelnik Rowenta SO6511F2 Instant Comfort zagotavlja zmogljivo ogrevanje v popolni tišini za varno uporabo tudi v kopalnici. Ima dve enostavno nastavljivi nastavitvi: nastavitev ECO silence, ki je idealna za varčno in dolgotrajno uporabo med branjem ali spanjem, ter nastavitev max za hitro in močno segrevanje.

 

Obsežna razpršitev toplote in pihajoči ventilator zagotavljata enakomerno ogrevan prostor za največje udobje. Ventilator ima tudi možnost hlajenja, ki v toplejših mesecih poskrbi za osvežitev manjših prostorov. Kompaktna velikost in ergonomski ročaj omogočata priročno prenašanje in shranjevanje.

 

Grelnik prostora Rowenta SO6511F2, ki hitro segreje prostor okoli vas in je odporen na brizganje vode - za varno uporabo v kopalnici. Uživajte v toploti, ne da bi vas motila, zahvaljujoč nastavitvi ECO silence z glasnostjo le 45 dB(A). Ogrevajte se med učenjem, gledanjem televizije ali celo spanjem.

 

Dve nastavitvi grelne moči: tiha nastavitev ECO za dolge ure uporabe ali maksimalna nastavitev za trenutek hitrega segrevanja. Idealno za sobe s površino do 35 m2.

 

Ta grelnik je zasnovan za celoletno uporabo in ima možnost hladnega ventilatorja. Izberite ga za osebno osvežitev ali za prezračevanje manjših prostorov.

Redna cena:71,00 €

Tehnični podatki:

 

Filter NE
Frekvenca 50
Napetost 220-240
Najmanjša raven hrupa 45
Proti zmrzovanju DA
Časovnik NE
Okolju prijazna nastavitev DA
Prostor za shranjevanje kabla NE
Zaslon  
Prostor za shranjevanje daljinskega upravljalnika NE
Daljinski upravljalnik NE
Ročaj DA
Termostat Mehanski
Vrsta Klasični ventilator
Dolžina napajalnega kabla 1.85
IP  
Pokrov kontrolne plošče DA
Kontrolna lučka DA
Samodejni izklop DA
Idealna velikost sobe (m2) 25
Hladni ventilator DA
Nihanje NE
Moč 2200
Velikost prostora 20-25 m2
Višina 0.32




Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki